Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Tv4 återvänder till Gustafsvik för jubileumsavsnitt

Tv-produktionen för Sommar med Ernst återvänder till Gustafsvik i Kristinehamn den 12 juli. Produktionsbolaget Brand New Content som gör programserien ska spela in två jubileumsavsnitt som gör en återblick till några platser som lämnat avtryck i tio år av Sommar med Ernst.

Inspelningen på Gustafsvik kommer ske under en dag den 12 juli. De två jubileumsavsnitten kommer att visas direkt efter de åtta avsnitt som ingår i årets serie av Sommar med Ernst.

Kristinehamns kommun arbetar för att utveckla Gustafsviks herrgårdsmiljö till ett bestående besöksmål. Till dess att avtal träffats med entreprenör för den fortsatta driften hålls Gustafsvik öppet av Turistbyrån under onsdagar och lördagar hela sommaren.

- Det är som respons på det stora antal förfrågningar vi har fått efter förra årets succé och för att försöka ta tillvara besökarnas intresse, säger Ulrika Ganterud Evermark, turistchef.

Guidningar i den kulturhistoriska miljön arrangeras på förfrågan. I samarbete med flera kulturaktörer arrangeras också utställningar och evenemang på den populära platsen.

Under inspelningsdagen 12 juli kommer dock platsen att vara delvis avstängd för besökare fram till ca 15.00.

Kommande arrangemang på Gustafsvik:


Lasse Majas Detektivbyrå – Lekaresällskapet:
1 juli 16.00, 2 juli 16.00, 4 juli 18.00, 5 juli 18.00, 7 juli 18.00, 13 juli 18.00, 14 juli 18.00, 16 juli 16.00.

Gundegabalettens Sommarföreställning:
15 juli 15.00

Smaka på Värmland – matmässa:
30 september – 1 oktober

Alla nyheter - Kultur & fritid