Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Bakluckeloppis mitt i city!

Har du prylar hemma du inte behöver? Passa på att sälja dessa på Bakluckeloppis i september!

Var med och bidra till en hållbar utveckling och låt det du inte vill ha bli någon annans favoriter!
Lördagen den 2 september mellan klockan 10 – 16 anordnar Kristinehamns kommun tillsammans med Omtänksamma Kristinehamn en gatufestival i centrum. På Norra Torget erbjuds möjligheter till att ställa sin bil på parkeringen och sälja eller skänka loppisprylar direkt från bakluckan.

Vill du vara med? Kontakta Kimmie Åhlén på 0550-88049 eller kimmie.ahlen@kristinehamn.se
Det är först till kvarn som gäller!

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • tors, 2017-07-13

  Besök flygeln som Ernst Kirchsteiger renoverade under 2016. Flygeln ligger lite väster om Kristinehamn och har en spännande historia. Du får gå in i flygeln, ströva runt i området och titta på Lufthuset.

 • tors, 2017-06-29

  Har du prylar hemma du inte behöver? Passa på att sälja dessa på Bakluckeloppis i september!

 • tis, 2017-06-27

  På en grusplan vid Rådmansgatan i Marielund har nu en terrängbana för cyklar färdigställts. Lucas, som bor i närheten, tycker det är jättekul och är där och cyklar nästan varje dag.

 • tors, 2017-06-22

  Nu är Paviljongens utegym i Björneborg färdigt att tas i bruk!
  En ordentlig invigning kommer att ske när semestern är slut...

 • mån, 2017-06-19

  Med en härlig bild på sonen Lukas första dopp för året vann familjen Höglind Instagramtävlingen Årets Båtluffare. Priset är obegränast antal turer med båtbussarna samt äran att få medverka i kommunens skärgårdsfilmer som kommer synas i sociala medier under sommaren.

 • ons, 2017-05-03

  På restaurangscenen, inom storkök och i våra hem finns ökat intresse för vegetarisk matlagning. Måltider som i större utsträckning utgörs av grönsaker eller råvaror som är närproducerade efterfrågas. Därför kommer årets Gröna Mästerkock utses i samband med Smaka på Värmland i Kristinehamn 30 september-1 oktober.