Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Bakluckeloppis mitt i city!

Har du prylar hemma du inte behöver? Passa på att sälja dessa på Bakluckeloppis i september!

Var med och bidra till en hållbar utveckling och låt det du inte vill ha bli någon annans favoriter!
Lördagen den 2 september mellan klockan 10 – 16 anordnar Kristinehamns kommun tillsammans med Omtänksamma Kristinehamn en gatufestival i centrum. På Norra Torget erbjuds möjligheter till att ställa sin bil på parkeringen och sälja eller skänka loppisprylar direkt från bakluckan.

Vill du vara med? Kontakta Kimmie Åhlén på 0550-88049 eller kimmie.ahlen@kristinehamn.se
Det är först till kvarn som gäller!

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • tis, 2017-09-26

  Ishallen på Björkvallen öppnar upp för allmänheten på lördagar och söndagar från och med v. 40.

 • tors, 2017-09-14

  Välkommen ombord på en resa mot nya lokala matupptäckter! Ta bussen gratis från Kristinehamn till Gustafsvik, njut av matfestivalen, och ta dig hem kostnadsfritt igen. Här hittar du extrainsatta busstider. 

 • mån, 2017-08-28

  Idag träffade Annika Levein, från Swedbanks kontor i Kristinehamn, Kristina Samstorp från Hushållningssällskapet i Värmland för att överlämna en check som stöttning till Smaka på Värmland under överseende av en mycket nöjd turistchef, Ulrika Ganterud Evermark.

 • ons, 2017-05-03

  På restaurangscenen, inom storkök och i våra hem finns ökat intresse för vegetarisk matlagning. Måltider som i större utsträckning utgörs av grönsaker eller råvaror som är närproducerade efterfrågas. Därför kommer årets Gröna Mästerkock utses i samband med Smaka på Värmland i Kristinehamn 30 september-1 oktober.

 • tis, 2017-02-14

  Hushållningssällskapet i Värmland flyttar det stora matevenemanget Smaka på Värmland till Kristinehamn från och med september 2017.