Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Årets Båtluffare utsedda

Med en härlig bild på sonen Lukas första dopp för året vann familjen Höglind Instagramtävlingen Årets Båtluffare. Priset är obegränast antal turer med båtbussarna samt äran att få medverka i kommunens skärgårdsfilmer som kommer synas i sociala medier under sommaren.

Solglitter i Vänern, en brygga och ett modigt barn - så såg vinnarbilden ut.

- Det var mest tillfället som gjorde att jag deltog i tävlingen. Jag tyckte att jag tog en fin bild och lade ut den, säger Charlotte Höglind.

Hon bor vid Sannakajen och har båten ett stenkast nedanför. Att vara på Vänern är livskvalité för familjen. Nu kan de förutom sin egen båt åka båtbussarna, så långt som till Grums om de vill.

På fredag börjar nämligen skärgårdsbussarna gå, ett önskemål från resenärerna som gärna vill fira midsommar på öarna:

- Att kunna fira midsommar på Alvön har varit ett önskemål länge, och nu är vi glada att presentera en sådan rutt, säger Linnea Palmqvist, turistintendent på Kristinehamns kommun.

Kommunen uppmanar därför både invånare och besökare att upptäcka den fantastiska resurs som vänerskärgården är!

Alla nyheter - Kultur & fritid

  • tors, 2017-12-14

    Under jullovet finns många spännande och roliga saker att göra. Vill du till exempel vara med i en poesiverkstad, åka skridskor eller gå på bokstavsjakt? Det kan du! Vill du testa bordsrollspel, gå på museum eller hänga på en fritidsgård? Det kan du också!

  • tis, 2017-11-07

    Lördagen den 16 december hålls den populära julmarknaden vid Gustafsvik. Precis som förra året fylls marknaden med värmländsk slöjd, mat och konsthantverk.

  • tis, 2017-09-26

    Ishallen på Björkvallen öppnar upp för allmänheten på lördagar och söndagar från och med v. 40.