Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Årets Båtluffare utsedda

Med en härlig bild på sonen Lukas första dopp för året vann familjen Höglind Instagramtävlingen Årets Båtluffare. Priset är obegränast antal turer med båtbussarna samt äran att få medverka i kommunens skärgårdsfilmer som kommer synas i sociala medier under sommaren.

Solglitter i Vänern, en brygga och ett modigt barn - så såg vinnarbilden ut.

- Det var mest tillfället som gjorde att jag deltog i tävlingen. Jag tyckte att jag tog en fin bild och lade ut den, säger Charlotte Höglind.

Hon bor vid Sannakajen och har båten ett stenkast nedanför. Att vara på Vänern är livskvalité för familjen. Nu kan de förutom sin egen båt åka båtbussarna, så långt som till Grums om de vill.

På fredag börjar nämligen skärgårdsbussarna gå, ett önskemål från resenärerna som gärna vill fira midsommar på öarna:

- Att kunna fira midsommar på Alvön har varit ett önskemål länge, och nu är vi glada att presentera en sådan rutt, säger Linnea Palmqvist, turistintendent på Kristinehamns kommun.

Kommunen uppmanar därför både invånare och besökare att upptäcka den fantastiska resurs som vänerskärgården är!

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • tors, 2017-06-22

  Nu är Paviljongens utegym i Björneborg färdigt att tas i bruk!
  En ordentlig invigning kommer att ske när semestern är slut...

 • mån, 2017-06-19

  Med en härlig bild på sonen Lukas första dopp för året vann familjen Höglind Instagramtävlingen Årets Båtluffare. Priset är obegränast antal turer med båtbussarna samt äran att få medverka i kommunens skärgårdsfilmer som kommer synas i sociala medier under sommaren.

 • sön, 2017-06-18

  Nu börjar säsongen för båtbuss-trafiken!

  I år kan man åka ända från Grums till Kristinehamn och sedan vidare ut i skärgården.

 • fre, 2017-06-16

  Den andre september kommer kommunen i samarbete med Omtänksamma Kristinehamn anordna en Streetfestival. Vill du som förening, organisation eller företagare delta och skapa en oförglömlig dag? Vill du veta mer, kontakta fritidsutvecklare Niklas Mellgren, 0550-881 81 eller Sandra Strömmen, Omtänksamma Kristinehamn, 079-079 98 76. 

 • tors, 2017-06-01

  Bagarlandslaget kommer att närvara vid Smaka på Värmland i Kristinehamn i höst!

 • fre, 2017-05-12

  Det finns många roliga saker att göra under det långa sommarlovet. Gå på idrotts-, seglar eller simskola, prova på golf, tennis eller judo, dansa linedance eller ta hand om djur. Läs mer i sommarlovsprogrammet för 2017.

 • ons, 2017-05-03

  På restaurangscenen, inom storkök och i våra hem finns ökat intresse för vegetarisk matlagning. Måltider som i större utsträckning utgörs av grönsaker eller råvaror som är närproducerade efterfrågas. Därför kommer årets Gröna Mästerkock utses i samband med Smaka på Värmland i Kristinehamn 30 september-1 oktober.

 • tors, 2017-04-27

  Sannavallens löparbana är öppen för allmänheten lördagar och söndagar kl. 9-12 från och med vecka 18 till och med vecka 26 med reservation för ändringar på grund av andra evenemang.