Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Ta chansen att uppmuntra ungt entreprenörskap

Den 15 mars hålls den regionala UF-mässan Entreprenörskap på riktigt i Kristinehamn.

- Alla kristinehamnare bör ta chansen att uppmuntra entreprenörskap genom att besöka mässan, säger Madelen Richardsson, näringslivschef vid Kristinehamns kommun.

Ung Företagsamhet i Värmland växer och utvecklar verksamheten därefter. För att dra nytta av den regionala spridningen av unga entreprenörer och knyta nya band med näringslivet, flyttas den kommande UF-mässan från Karlstad till Kristinehamn.

- Vi i Kristinehamn är otroligt stolta och glada för att Ung Företagsamhet Värmland valde att lägga 2017 års mässa i Kristinehamn. Vi behöver utveckling och tillväxt i hela Värmland. Därför välkomnar vi Värmlands unga entreprenörer till Kristinehamn för att visa upp morgondagens företagande. Jag hoppas att så många som möjligt tar chansen att besöka mässan för att låta sig inspireras av idéer, engagemang och samverkan, säger Madelen Richardsson, näringslivschef på Närsam i Kristinehamn.

Flyttar från Karlstad

– Vi har tidigare haft mässan i Karlstad för att lokalerna varit väl anpassade för oss, men när verksamheten växer som den gör behöver vi dels mer yta samtidigt som vi också vill lyfta verksamheten ett snäpp i hela Värmland, säger Henrik Degert Grahn, regionchef på Ung Företagsamhet i Värmland:

- Det är jätteroligt att intresset för vår utbildning fortsätter att öka. Vi vill stärka vårt varumärke och vår position ytterligare, och då känns det helt naturligt att anordna vår UF-mässa på fler orter i länet, avslutar han.

Fotnot: Mässan hålls den 15 mars mellan 11.00-16.00 i Kristinehamn Arena.

Alla nyheter - Näringsliv & arbete