Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Missa inte nätverkslunchen i Kristinehamn!

Den 30 mars träffas företagare, kommunens Näringslivssamverkan, politiker och tjänstemän över en lunch på Mastmagasinet. Lyssna på Finnfoams VD Fredrik Alvarsson och Jenny Svensson, ägare av Italia Food Travel.

Handelskammaren på rull är en mobil nätverkslunch, till för värmländska företag som vill bredda sitt nätverk, vårda sina affärskontakter och inspireras över en trevlig lunch. Den 30 mars är du välkommen till träffen i Kristinehamn.

Under lunchen i Kristinehamn får vi en pratstund med Fredrik Alvarsson, VD på Finnfoam, om företagets nyetablering i Kristinehamn. En investering på 400 miljoner. Dessutom har vi med Jenny Svensson, som äger och driver Italia Food Travel.

Anmäl dig här!

Alla nyheter - Näringsliv & arbete

 • tis, 2017-04-25

  Har du nyligen haft ett bygglovsärende hos Kristinehamns kommun? Då har du fått ett följebrev där vi ber om dina synpunkter. Brevet är en av de kanaler som miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen använder för att stärka kontakten med företag och privatpersoner.

 • tis, 2017-02-21

  Vad kan en lunch betyda för näringslivsklimatet? Mycket, visar det sig. Varje år genomför kommunchef Anders Dahlén och näringslivschef Madelen Richardsson 20 lunchträffar på tu man hand med våra företagare.

 • tis, 2017-01-31

  Vill du veta vad kommunen jobbar med? Följ oss på sociala medier! Från och med denna vecka finns kommunen officiellt på Instagram. Vi har länge funnits med på planeringsavdelningen, Konstmuseet och Visitkristinehamn, men nu visas den breda verksamheten upp även på Instagram.

 • tis, 2017-01-31

  Ett växande näringsliv kräver stöttande åtgärder inom rätt bransch vid rätt tillfälle. Därför är regelbunden analys av vilka branscher som växer eller behöver stöd viktig. En rykande färsk analys presenterades idag tisdag den 31 jaunuari.