Telefoniproblem idag i kommunens växel

Idag har vi problem med vår telefoni.

För närvarande har vi problem med vår telefoni. Vår leverantör försöker styra om trafiken via Grums växel.

Växeln kan för närvarande inte ta emot inkommande samtal.

Felavhjälpning pågår, man försöker nu styra om trafiken.

Vi hoppas på en snar lösning.

• mån, 2017-12-11

Kommunfullmäktiges sista sammanträde för året äger rum tisdag den 19 december.

• tors, 2017-12-07

Kristinehamns kommun och Värmlandstrafik har gjort en utökning av trafiken på linje 503 mellan Kristinehamn och Björneborg.