Nytt nummer av tidningen Vår kommun

Nu har det femte nummret av tidningen Vår kommun hamnat i brevlådorna. Här hittar du alla nummer som läsbara PDF-filer.

Tidningen Vår kommun ges ut till alla hushåll i Kristinehamn och handlar om kommunens verksamhet. Här får du uppdatering om vad som hänt och vad som kommer att hända i kommunen. Du får även lära känna olika personer som arbetar i kommunen och veta mer om deras arbete.

Här hittar du alla utgivna nummer för att du även ska kunna läsa digitalt:

Nr 1, Vår 2016

Nr 2, Sommar 2016

Nr 3, Höst 2016

Nr 4, Vår 2017

Nr 5, Sommar 2017 (Tema: skola)

Vad vill du läsa om?

Vi vill att du som invånare i kommunen ska känna att det finns läsvärda artiklar och information i tidningen. Så tipsa oss gärna om vad just du vill läsa om i tidningen.

Välkommen att mejla dina förslag till information@kristinehamn.se

• mån, 2017-12-11

Kommunfullmäktiges sista sammanträde för året äger rum tisdag den 19 december.

• tors, 2017-12-07

Kristinehamns kommun och Värmlandstrafik har gjort en utökning av trafiken på linje 503 mellan Kristinehamn och Björneborg.