• tors, 2017-02-16

På Sveriges biografer visas just nu kampanjen Du Avgör!, som syftar till att uppmärksamma och förhindra köp av sexuella tjänster. En del av kampanjen är filmen Du avgör! Se den här!

• ons, 2017-02-15

Kommunfullmäktiges sammanträde 23 feburari ska bland annat ta ställning till försäljningspriser av tomter samt två motioner.

• ons, 2017-02-01
  • fre, 2016-12-16

Projektet Match2Job som ska sätta fler nyanlända i arbete börjar redan på måndag.
    "Företagen skriker efter personal, vi måste börja få in rätt person på rätt plats direkt. Sveriges välfärd hänger på det, säger Arbetsförmedlingens Josefin Gullbrand.

• tors, 2016-12-15
    Kristinehamns kommun antar utmaningen att skapa en snabbare väg till arbete för nyanlända.