Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Nya ordningsföreskrifter för Kristinehamns kommun

Den 5 maj mottog Kristinehamns kommun Länsstyrelsens beslut där de skriver att de inte har något att erinra mot de nya ordningsföreskrifter som tagits fram.

Kristinehamns kommuns lokala ordningsföreskrifter är grundläggande bestämmelser om allmän ordning och säkerhet på offentlig plats. Föreskrifterna innehåller bestämmelser om hur den allmänna ordningen i kommunen ska upprätthållas.


Ni finner alla dokument som rör de nya ordningsföreskrifterna under länken  http://www.kristinehamn.se/kommun-politik/lokala-bestammelser

 

 

 

Alla nyheter - Kommun & politik

 • tors, 2017-11-16

   

  Kommunen samordnar tillsammans med frivilliga ur civilsamhället för att ha en mötesplats för ungdomar under helgerna på Södra Torget från och med den 24 november till den 16 december. Kommunen ansvarar för att pumphuset (det gula runda huset på södra torget) bemannas tillsammans med grill där ideella nattvandrare kommer grilla och bjuda på kaffe.

 • mån, 2017-10-16

  Idag måndag 16 oktober startar ytterligare en Match2job-utbildning i Kristinehamn, denna med syfte att utbilda sjukvårdsbiträden.

 • tis, 2017-09-19

  Idag, tisdagen den 19 september, meddelade kommunalråd Louise Hamilton (MP) att hon går i pension från och med den 1 november 2017.

 • mån, 2017-08-28

  Under lördagsförmiddagen den 26 augusti utnämndes Kristinehamns kommuns nya ambassadör. "Hur en mindre stad blir attraktiv för företag är en fråga som ligger mig varmt om hjärtat", säger Industrivärdens VD Helena Stjernholm.

 • fre, 2017-08-25

  Nu har det femte nummret av tidningen Vår kommun hamnat i brevlådorna. Här hittar du alla nummer som läsbara PDF-filer. 

 • ons, 2017-05-03

  Kommunens ekonomi är fortsatt bra och vi har under flera år haft bättre resultat än budgeterat.