Nya ordningsföreskrifter för Kristinehamns kommun

Den 5 maj mottog Kristinehamns kommun Länsstyrelsens beslut där de skriver att de inte har något att erinra mot de nya ordningsföreskrifter som tagits fram.

Kristinehamns kommuns lokala ordningsföreskrifter är grundläggande bestämmelser om allmän ordning och säkerhet på offentlig plats. Föreskrifterna innehåller bestämmelser om hur den allmänna ordningen i kommunen ska upprätthållas.

Ni finner alla dokument som rör de nya ordningsföreskrifterna under länken  http://www.kristinehamn.se/kommun-politik/lokala-bestammelser

• mån, 2017-10-16

Idag måndag 16 oktober startar ytterligare en Match2job-utbildning i Kristinehamn, denna med syfte att utbilda sjukvårdsbiträden.

• fre, 2017-08-25

Nu har det femte nummret av tidningen Vår kommun hamnat i brevlådorna. Här hittar du alla nummer som läsbara PDF-filer.

• ons, 2017-05-03

Kommunens ekonomi är fortsatt bra och vi har under flera år haft bättre resultat än budgeterat.