Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Ny hemsida på gång - var med och tyck till!

Just nu arbetar vi med att ta fram en ny hemsida för kommunen, med beräknad lansering under första kvartalet 2018.

Nu söker vi dig som vill se hemsidan först av alla och tycka till om upplägget.

I höst kommer vi att bjuda in intresserade att vara med och testa det tänkta upplägget på den nya hemsidan, framför allt när det gäller hur lätt det är att hitta information och digitala tjänster. Vi är också intresserade av att testa vår nuvarande hemsida, för att i ett senare läge kunna jämföra denna mot den nya hemsidan.

Är du intresserad av att vara med och komma med synpunkter?

Klicka på länken nedan för att lämna dina kontaktuppgifter, så återkommer vi med en slutlig inbjudan till de personer som anmält sitt intresse under oktober månad.

Klicka här för att anmäla ditt intresse

Alla nyheter - Kommun & politik

 • tors, 2017-11-16

   

  Kommunen samordnar tillsammans med frivilliga ur civilsamhället för att ha en mötesplats för ungdomar under helgerna på Södra Torget från och med den 24 november till den 16 december. Kommunen ansvarar för att pumphuset (det gula runda huset på södra torget) bemannas tillsammans med grill där ideella nattvandrare kommer grilla och bjuda på kaffe.

 • mån, 2017-10-16

  Idag måndag 16 oktober startar ytterligare en Match2job-utbildning i Kristinehamn, denna med syfte att utbilda sjukvårdsbiträden.

 • tis, 2017-09-19

  Idag, tisdagen den 19 september, meddelade kommunalråd Louise Hamilton (MP) att hon går i pension från och med den 1 november 2017.

 • mån, 2017-08-28

  Under lördagsförmiddagen den 26 augusti utnämndes Kristinehamns kommuns nya ambassadör. "Hur en mindre stad blir attraktiv för företag är en fråga som ligger mig varmt om hjärtat", säger Industrivärdens VD Helena Stjernholm.

 • fre, 2017-08-25

  Nu har det femte nummret av tidningen Vår kommun hamnat i brevlådorna. Här hittar du alla nummer som läsbara PDF-filer. 

 • ons, 2017-05-03

  Kommunens ekonomi är fortsatt bra och vi har under flera år haft bättre resultat än budgeterat.