Ny hemsida på gång - var med och tyck till!

Just nu arbetar vi med att ta fram en ny hemsida för kommunen, med beräknad lansering under första kvartalet 2018.

Nu söker vi dig som vill se hemsidan först av alla och tycka till om upplägget.

I höst kommer vi att bjuda in intresserade att vara med och testa det tänkta upplägget på den nya hemsidan, framför allt när det gäller hur lätt det är att hitta information och digitala tjänster. Vi är också intresserade av att testa vår nuvarande hemsida, för att i ett senare läge kunna jämföra denna mot den nya hemsidan.

Är du intresserad av att vara med och komma med synpunkter?

Klicka på länken nedan för att lämna dina kontaktuppgifter, så återkommer vi med en slutlig inbjudan till de personer som anmält sitt intresse under oktober månad.

Klicka här för att anmäla ditt intresse

• mån, 2017-10-16

Idag måndag 16 oktober startar ytterligare en Match2job-utbildning i Kristinehamn, denna med syfte att utbilda sjukvårdsbiträden.

• fre, 2017-08-25

Nu har det femte nummret av tidningen Vår kommun hamnat i brevlådorna. Här hittar du alla nummer som läsbara PDF-filer.

• ons, 2017-05-03

Kommunens ekonomi är fortsatt bra och vi har under flera år haft bättre resultat än budgeterat.