Louise Hamilton (MP) avsäger sig sina uppdrag i Kommunstyrelsen

Louise Hamilton har haft uppdraget som kommunalråd i tre år. Hon har tidigare avsagt sig sina uppdrag i tekniska nämnden och personalutskottet.

– Jag fyller 68 år och känner att jag vill gå i pension. Jag vill styra min egen tid, säger hon och fortsätter:

-  Jag kommer inte lämna politiken helt, bland annat sitter jag kvar i Kommunfullmäktige.

Miljöpartiet har inte någon ersättare till Louise Hamilton i nuläget.

• mån, 2017-12-11

Kommunfullmäktiges sista sammanträde för året äger rum tisdag den 19 december.

• tors, 2017-12-07

Kristinehamns kommun och Värmlandstrafik har gjort en utökning av trafiken på linje 503 mellan Kristinehamn och Björneborg.