Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Louise Hamilton (MP) avsäger sig sina uppdrag i Kommunstyrelsen

Idag, tisdagen den 19 september, meddelade kommunalråd Louise Hamilton (MP) att hon går i pension från och med den 1 november 2017.

Louise Hamilton har haft uppdraget som kommunalråd i tre år. Hon har tidigare avsagt sig sina uppdrag i tekniska nämnden och personalutskottet. 

– Jag fyller 68 år och känner att jag vill gå i pension. Jag vill styra min egen tid, säger hon och fortsätter:

-  Jag kommer inte lämna politiken helt, bland annat sitter jag kvar i Kommunfullmäktige.

Miljöpartiet har inte någon ersättare till Louise Hamilton i nuläget.

Alla nyheter - Kommun & politik

 • mån, 2017-12-11

  Kommunfullmäktiges sista sammanträde för året äger rum tisdag den 19 december.

 • tors, 2017-12-07

  Kristinehamns kommun och Värmlandstrafik har gjort en utökning av trafiken på linje 503 mellan Kristinehamn och Björneborg.

 • tors, 2017-11-16

   

  Kommunen samordnar tillsammans med frivilliga ur civilsamhället för att ha en mötesplats för ungdomar under helgerna på Södra Torget från och med den 24 november till den 16 december. Kommunen ansvarar för att pumphuset (det gula runda huset på södra torget) bemannas tillsammans med grill där ideella nattvandrare kommer grilla och bjuda på kaffe.

 • tis, 2017-09-19

  Idag, tisdagen den 19 september, meddelade kommunalråd Louise Hamilton (MP) att hon går i pension från och med den 1 november 2017.

 • mån, 2017-08-28

  Under lördagsförmiddagen den 26 augusti utnämndes Kristinehamns kommuns nya ambassadör. "Hur en mindre stad blir attraktiv för företag är en fråga som ligger mig varmt om hjärtat", säger Industrivärdens VD Helena Stjernholm.