Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Kommunfullmäktige 30 november

Sammanträdet inleds med en information om Samordningsförbundet Samspelet och en interpellationsdebatt.

Kommunfullmäktige den 30 november kommer bland annat hantera antagande av detaljplan för Vålösundet 5 och ta del av interpellationsdebatt mellan oppositionsråd Marie Oudin och kommunstyrelsens ordförande Bjarne Olsson (S).

Föredragningslista och handlingar hittar du här.

Sammanträdet börjar klockan 18:30 i Hörsalen, Kristinehamns Conference Center och är öppet för allmänheten. Du kan även ta del av sammanträdet via den direktsända webbsändningen.

 

 

Alla nyheter - Kommun & politik

 • mån, 2017-12-11

  Kommunfullmäktiges sista sammanträde för året äger rum tisdag den 19 december.

 • tors, 2017-12-07

  Kristinehamns kommun och Värmlandstrafik har gjort en utökning av trafiken på linje 503 mellan Kristinehamn och Björneborg.

 • tors, 2017-11-16

   

  Kommunen samordnar tillsammans med frivilliga ur civilsamhället för att ha en mötesplats för ungdomar under helgerna på Södra Torget från och med den 24 november till den 16 december. Kommunen ansvarar för att pumphuset (det gula runda huset på södra torget) bemannas tillsammans med grill där ideella nattvandrare kommer grilla och bjuda på kaffe.

 • tis, 2017-09-19

  Idag, tisdagen den 19 september, meddelade kommunalråd Louise Hamilton (MP) att hon går i pension från och med den 1 november 2017.

 • mån, 2017-08-28

  Under lördagsförmiddagen den 26 augusti utnämndes Kristinehamns kommuns nya ambassadör. "Hur en mindre stad blir attraktiv för företag är en fråga som ligger mig varmt om hjärtat", säger Industrivärdens VD Helena Stjernholm.