Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Kommunfullmäktige 27 april

Vid fullmäktiges sammanträde den 27 april kan den som vill ställa en fråga kopplat till kommunens årsredovisning.

Sammanträdet inleds med "Allmänhetens frågestund". Det innebär att du som vill kan ställa en fråga direkt vid sammanträdet. Om du vill kan du skicka in din fråga och få den besvarad på sammanträdet. Då skickar du den senast måndag den 24 april till adressen 1. Kommunfullmäktige 681 84 Kritsinehamn eller via e-post under adressen kommunen@kristinehamn.se

Kallelse och handlingar hittar du här.

Du är kan följa sammanträdet direkt på plats i Hörsalen Kristinehamns Conference Center eller direkt via webbsändningen.

 

 

Alla nyheter - Kommun & politik

 • tors, 2017-11-16

   

  Kommunen samordnar tillsammans med frivilliga ur civilsamhället för att ha en mötesplats för ungdomar under helgerna på Södra Torget från och med den 24 november till den 16 december. Kommunen ansvarar för att pumphuset (det gula runda huset på södra torget) bemannas tillsammans med grill där ideella nattvandrare kommer grilla och bjuda på kaffe.

 • mån, 2017-10-16

  Idag måndag 16 oktober startar ytterligare en Match2job-utbildning i Kristinehamn, denna med syfte att utbilda sjukvårdsbiträden.

 • tis, 2017-09-19

  Idag, tisdagen den 19 september, meddelade kommunalråd Louise Hamilton (MP) att hon går i pension från och med den 1 november 2017.

 • mån, 2017-08-28

  Under lördagsförmiddagen den 26 augusti utnämndes Kristinehamns kommuns nya ambassadör. "Hur en mindre stad blir attraktiv för företag är en fråga som ligger mig varmt om hjärtat", säger Industrivärdens VD Helena Stjernholm.

 • fre, 2017-08-25

  Nu har det femte nummret av tidningen Vår kommun hamnat i brevlådorna. Här hittar du alla nummer som läsbara PDF-filer. 

 • ons, 2017-05-03

  Kommunens ekonomi är fortsatt bra och vi har under flera år haft bättre resultat än budgeterat.