Fler bussar mellan Kristinehamns tätort och Björneborg

Kristinehamns kommun och Värmlandstrafik har gjort en utökning av trafiken på linje 503 mellan Kristinehamn och Björneborg.

- Det här är ett beslut som ökar tillgången på kollektivtrafik för björneborgarna, främst kvällar och helger, säger kommunstyrelsens ordförande Bjarne Olsson (s).

Utökningen träder i kraft den 10 december och den första bussen enligt den utökade tidtabellen går 05.20 på måndag morgon.

Här är den nya tidtabellen

• mån, 2017-12-11

Kommunfullmäktiges sista sammanträde för året äger rum tisdag den 19 december.

• tors, 2017-12-07