Du avgör - ta ställning mot sexköp

På Sveriges biografer visas just nu kampanjen Du Avgör!, som syftar till att uppmärksamma och förhindra köp av sexuella tjänster. En del av kampanjen är filmen Du avgör! Se den här!

Se filmen (#duavgör)

– Vi vet att utan efterfrågan på sexuella tjänster skulle vi inte ha någon prostitution eller människohandel för sexuella ändamål. Med kampanjen riktar vi ljuset mot den som bär det yttersta ansvaret – sexköparen, säger Anna Ekstedt, tillförordnad nationell samordnare mot prostitution och människohandel.

• tors, 2017-02-16

• ons, 2017-02-15

Kommunfullmäktiges sammanträde 23 feburari ska bland annat ta ställning till försäljningspriser av tomter samt två motioner.

• ons, 2017-02-01
  • fre, 2016-12-16

Projektet Match2Job som ska sätta fler nyanlända i arbete börjar redan på måndag.
    "Företagen skriker efter personal, vi måste börja få in rätt person på rätt plats direkt. Sveriges välfärd hänger på det, säger Arbetsförmedlingens Josefin Gullbrand.

• tors, 2016-12-15
    Kristinehamns kommun antar utmaningen att skapa en snabbare väg till arbete för nyanlända.