Du avgör - ta ställning mot sexköp

På Sveriges biografer visas just nu kampanjen Du Avgör!, som syftar till att uppmärksamma och förhindra köp av sexuella tjänster. En del av kampanjen är filmen Du avgör! Se den här!

Se filmen (#duavgör)

– Vi vet att utan efterfrågan på sexuella tjänster skulle vi inte ha någon prostitution eller människohandel för sexuella ändamål. Med kampanjen riktar vi ljuset mot den som bär det yttersta ansvaret – sexköparen, säger Anna Ekstedt, tillförordnad nationell samordnare mot prostitution och människohandel.

• mån, 2017-10-16

Idag måndag 16 oktober startar ytterligare en Match2job-utbildning i Kristinehamn, denna med syfte att utbilda sjukvårdsbiträden.

• fre, 2017-08-25

Nu har det femte nummret av tidningen Vår kommun hamnat i brevlådorna. Här hittar du alla nummer som läsbara PDF-filer.

• ons, 2017-05-03

Kommunens ekonomi är fortsatt bra och vi har under flera år haft bättre resultat än budgeterat.