Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Ansök om stöd från Syskonen Juhlins donationsfond

Nu går det att ansöka om stöd från Syskonen Juhlins donationsfond, som i första hand riktar sig till ekonomiskt utsatta personer i behov av extra stöd till dyra mediciner, rehabilitering etc. Sökande måste bo i Kristinehamns kommun och sista ansökningsdag är 31 oktober 2017.

Fonden riktar sig i första hand till personer i ekonomiskt utsatta situationer som är i behov av extra stöd till dyra mediciner, rehabilitering och andra kostnader i samband med sjukdom som inte samhället står för. Stöd delas i andra hand ut till ungdomar som är i behov av ekonomiskt stöd för att utbilda sig inom jordbruksyrket. Den som söker stöd måste bo i Kristinehamns kommun.

Använd ansökningsblanketten som du finner via länken nedan. Ansökningsblanketter finns även att hämta hos kommunhusets reception i Uroxen på Kungsgatan 30. Ansökan skickas till Kommunstyrelsen, 681 84 Kristinehamn.

Vid frågor kontakta Gullan Wallerius på telefon 0550-88023.

Sista ansökningsdag är 31 oktober 2017.

Blankett för ansökan om stöd från Syskonen Juhlins donationsfond (PDF)

Alla nyheter - Kommun & politik

 • mån, 2017-12-11

  Kommunfullmäktiges sista sammanträde för året äger rum tisdag den 19 december.

 • tors, 2017-12-07

  Kristinehamns kommun och Värmlandstrafik har gjort en utökning av trafiken på linje 503 mellan Kristinehamn och Björneborg.

 • tors, 2017-11-16

   

  Kommunen samordnar tillsammans med frivilliga ur civilsamhället för att ha en mötesplats för ungdomar under helgerna på Södra Torget från och med den 24 november till den 16 december. Kommunen ansvarar för att pumphuset (det gula runda huset på södra torget) bemannas tillsammans med grill där ideella nattvandrare kommer grilla och bjuda på kaffe.

 • tis, 2017-09-19

  Idag, tisdagen den 19 september, meddelade kommunalråd Louise Hamilton (MP) att hon går i pension från och med den 1 november 2017.

 • mån, 2017-08-28

  Under lördagsförmiddagen den 26 augusti utnämndes Kristinehamns kommuns nya ambassadör. "Hur en mindre stad blir attraktiv för företag är en fråga som ligger mig varmt om hjärtat", säger Industrivärdens VD Helena Stjernholm.