Ansök om stöd från Syskonen Juhlins donationsfond

Nu går det att ansöka om stöd från Syskonen Juhlins donationsfond, som i första hand riktar sig till ekonomiskt utsatta personer i behov av extra stöd till dyra mediciner, rehabilitering etc. Sökande måste bo i Kristinehamns kommun och sista ansökningsdag är 31 oktober 2017.

Fonden riktar sig i första hand till personer i ekonomiskt utsatta situationer som är i behov av extra stöd till dyra mediciner, rehabilitering och andra kostnader i samband med sjukdom som inte samhället står för. Stöd delas i andra hand ut till ungdomar som är i behov av ekonomiskt stöd för att utbilda sig inom jordbruksyrket. Den som söker stöd måste bo i Kristinehamns kommun.

Använd ansökningsblanketten som du finner via länken nedan. Ansökningsblanketter finns även att hämta hos kommunhusets reception i Uroxen på Kungsgatan 30. Ansökan skickas till Kommunstyrelsen, 681 84 Kristinehamn.

Vid frågor kontakta Gullan Wallerius på telefon 0550-88023.

Sista ansökningsdag är 31 oktober 2017.

Blankett för ansökan om stöd från Syskonen Juhlins donationsfond (PDF)