Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Reparationsarbete i Vattentornet Sandfallet/Stenstaliden

I dag onsdagen den 11 oktober mellan klockan 17.00-23.00, kommer vattentillförseln vara avstängd med anledning av rengöring och reparationsarbeten vid vattentornet Sandfallet/Stenstaliden.

Avstängningen berör boende i området Sandfallet. Närliggande områden som Stenstaliden och Strand kan eventuellt få tillfälligt något lägre vattentryck.

Tänk på innan avstängningen hälla upp vatten så ni klarar er under kvällen. När vattnet är avstängt får inte disk- eller tvättmaskin användas.

När vattnet släpps på igen:

Låt gärna vattnet rinna i din kran några minuter. Om det är missfärgar låt vattnet rinna tills det blir helt klart. Missfärgat vatten är inte farligt, missfärgningen består av rostutfällningar.

Vid frågor kontakta Kund- Marknad på telefon 0550-881 09 eller Vattenverket på telefon 0550-885 48.

 

Tekniska förvaltningen

Alla nyheter - Boende & miljö

 • ons, 2017-12-13

  Planeringsavdelningen har tagit fram ett förslag till ny översiktsplan som nu är färdigt för att samrådas. Var med och tyck till och lämna dina synpunkter!

 • mån, 2017-12-04

  25 mils räckvidd på tio minuter - Det är vad den nya generationens laddare kan leverera under goda förhållanden. Den sista november togs det första skoptaget för Sveriges första ultrasnabba laddstation. Det är McDonald’s och Fortum Charge & Drive som i Kristinehamn bygger Sveriges första ultrasnabba laddstation med en maxeffekt på 350 kW.

 • fre, 2017-11-17

  Kommunen ska utarbeta en långsiktig underhållsplan för beläggningsarbetet på kommunens vägar. Under nästa vecka påbörjar vi därför en inventering av vägarna. Inventeringen kommer att ta cirka tre veckor.

 • mån, 2017-09-04

  Just nu pågår arbete med nedtagning av träd och röjning på kommunens mark.