Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Ledningsarbete Smedbyvägen

Ledningsarbete Smedbyvägen
Med anledning av ledningsarbete på Smedbyvägen kan fastighetsägare i närområdet ha brunt vatten. Detta beror på arbete med ventilerna till vattenledningen.
Om ni har fått brunt vatten låt gärna vattnet rinna i din kran några minuter tills vattnet är helt klart. Missfärgat vatten är inte farligt, missfärgningen består av rostutfällningar.

Vid frågor kontakta Kund- Marknad på telefon 0550-881 09.

...

Tekniska förvaltningen.

Alla nyheter - Boende & miljö

 • ons, 2017-12-13

  Planeringsavdelningen har tagit fram ett förslag till ny översiktsplan som nu är färdigt för att samrådas. Var med och tyck till och lämna dina synpunkter!

 • mån, 2017-12-04

  25 mils räckvidd på tio minuter - Det är vad den nya generationens laddare kan leverera under goda förhållanden. Den sista november togs det första skoptaget för Sveriges första ultrasnabba laddstation. Det är McDonald’s och Fortum Charge & Drive som i Kristinehamn bygger Sveriges första ultrasnabba laddstation med en maxeffekt på 350 kW.

 • fre, 2017-11-17

  Kommunen ska utarbeta en långsiktig underhållsplan för beläggningsarbetet på kommunens vägar. Under nästa vecka påbörjar vi därför en inventering av vägarna. Inventeringen kommer att ta cirka tre veckor.

 • mån, 2017-09-04

  Just nu pågår arbete med nedtagning av träd och röjning på kommunens mark.