Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Bilaga i SvD marknadsför Kristinehamn

Måndagen den 28 november publicerade Svenska Dagbladet bilagan Bo i Kristinehamn. Den 10 december skickas bilagan ut till alla hushåll i Kristinehamn.

Du kan redan nu läsa hela bilagan här!

Bilagan kommer även finnas gratis i tidningsställ vid KCC, Järnvägsstationen, Turistbyrån, Coop och Ica Maxi från och med den 10 december.

En liknande bilaga skickades ut under hösten 2013 och syftet är att marknadsföra Kristinehamn för inflyttare och besökare. Den förra bilagan mottogs mycket väl. En effektmätning kommer göras även av denna bilaga för att se hur bilden av Kristinehamn påverkats av publikationen.

 

Alla nyheter - Boende & miljö

  • ons, 2017-12-13

    Planeringsavdelningen har tagit fram ett förslag till ny översiktsplan som nu är färdigt för att samrådas. Var med och tyck till och lämna dina synpunkter!

  • mån, 2017-12-04

    25 mils räckvidd på tio minuter - Det är vad den nya generationens laddare kan leverera under goda förhållanden. Den sista november togs det första skoptaget för Sveriges första ultrasnabba laddstation. Det är McDonald’s och Fortum Charge & Drive som i Kristinehamn bygger Sveriges första ultrasnabba laddstation med en maxeffekt på 350 kW.

  • mån, 2017-09-04

    Just nu pågår arbete med nedtagning av träd och röjning på kommunens mark.